Kledingcenter

De tweede belangrijkste basisbehoefte is kleding. Het Kledingcenter biedt de mogelijkheid om nieuwe en tweedehands kleding, schoenen en accessoires te kopen voor een sterk gereduceerde prijs (tussen de € 0,50 en € 2,50). Mensen en gezinnen die voor onze hulp in aanmerking komen hebben doorgaans minder dan 45 euro per week te besteden. Deelnemers ontvangen daarom op vertoon van hun deelnemerspas korting op de toch al lage prijs.

Iedereen is van harte welkom: ook als u geen hulp van het Helpcenter ontvangt nodigen wij u van harte uit om in ons Kledingcenter op koopjesjacht te gaan. Met elke aankoop ondersteunt u namelijk het werk van het Helpcenter. Op alle locaties wordt dames, heren en kinderkleding verkocht, maar in Brunssum ligt de nadruk op kinderkleding.

Het Kledingcenter ook een plek van ontmoeting: behalve voor kleding, schoenen en accessoires kunt u hier altijd terecht voor een gratis kop koffie of thee en een praatje.

Het Kledingcenter is te vinden op de volgende adressen:

  • Breinder 5, Schinnen
  • Schaesbergerweg 126, Heerlen (ingang aan de zijde van station de Kissel)
  • Dominee Boumastraat 1, Brunssum

Openingstijden op alle locaties: elke vrijdag van 16:00 tot 18:00 uur. De locatie in Heerlen is tevens op woensdag van 12:00 tot 13:00 uur geopend.