Hulp bieden

Als non-profit organisatie zijn we volledig afhankelijk van uw vrijwillige bijdrage. Maar ook van uw tijd als vrijwilliger. Uiteraard hebben we vele handen nodig. Dit maakt het werk licht.
Door uw bijdrage en aanmelding helpt u mensen in nood. Maar dit wil niet zeggen dat we u vragen om dingen te doen die u niet leuk vindt. Natuurlijk zal het niet alleen maar leuk zijn, maar vinden wij het wel belangrijk dat u doet wat bij u past. Zo wordt het geen last maar een lust. En natuurlijk is het iets heel moois als u iets kan en mag betekenen voor uw medemens die niet ver van u vandaan woont. Doet u mee?

Wij vinden het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent en wat er wel en niet van u wordt verwacht. Daarom zal er altijd een gesprek plaats vinden zodat we dit met elkaar kunnen bespreken. Uiteraard onder het genot van een kopje koffie of thee. We zijn op zoek naar vrijwilligers in het kledingcenter, de voedselbank, het sorteren van voedsel en kleding, voor het Kom en Zie restaurant, voor de werkzaamheden zoals het oogsten in de moestuin, het zagen en kloven van hout, administratie, enz. Uw hulp kunnen wij dus altijd hard gebruiken.

U kunt het Helpcenter op meerdere wijzen ondersteunen:

  • Kleding doneren
  • Voedsel doneren
  • Donateur worden
  • Aanmelden als vrijwilliger